15 септември 2008

ВИРТУАЛНА КЛАСНА СТАЯ ЗА ИЗУЧАВАНЕ НА АНГЛИЙСКИ ЕЗИК


ЩО е то виртуална класна стая и осъществимо ли е у нас?

Добре дошли във виртуалната класна стая - едно ново пространство за комуникация и партньорство. Тук ще бъдат публикувани интересни и полезни материали, игри, статии, снимки, постижения.

3 коментара:

Марко Марков каза...

Чудесна идея за обучение онлайн! За хора с ненормирано работно време и с достъп до компютър ,това е май най-добрата възможност. Няма ги досадното притеснение да не закъснееш ,не си задаваш въпроса дали ще се създаде прятна атмосфера между хората ,с които ще се обучаваш ,свободен си в избора кога да се включиш .... Пък и цената не е без значение .Мисля ,че качеството е гарантирано ,най-малко заради конкуренцията - появиха се доста доставчици на тази услуга .Убеден съм ,че това e начина за обучение на много хора за в бъдеще . Вярвам ,че хората ,които са направили блога са компетентни и отговорни и ще предложат добра услуга .
Ще проверя !!! :)

petya каза...

Във времето на компютрите онлайн обучението става неизменна част от живота ни. Спестяваш така важното си време! Учиш вкъщи ,например,където е спокойно и можеш да се съсредоточиш ,което е голямо предимство, когато учиш език. За мен като бъдеща майка, онлайн обучението е идеална възможност да оплътня свободното си време с такъв вид курс. Мисля, че за всеки, които иска да се развива, онлайн обучението е много добра възможност. Успех на организаторите и на всички обучаващи се!!!

Везанки каза...

Благодаря за доверието!